OWA logo

OWAcoustic Plafonds


Uit Odenwald, hartje Duitsland, komen de OWAcoustic ® hardminerale systeemplafonds. Het basismateriaal is een schone witte wol, die OWA zelf vervaardigt uit een mengsel van zand, kalk en gerecycled glas.

Sterk en gemakkelijk te verwerken
OWA heeft de grondstof voor de plafonds speciaal ontwikkeld met het oog op de toenemende milieu-eisen. Het was oorspronkelijk de bedoeling om een milieuvriendelijke plaat te ontwikkelen. Maar juist door de samenstelling van kalk en glas ontstond een basisplaat die ook nog eens enorm stevig bleek te zijn. Het plaatmateriaal voldoet aan alle eisen en normen voor systeemplafonds. In vergelijking met andere minerale systeemplafonds zijn OWA-plafondtegels eenvoudig te snijden of te zagen, zonder dat de randen afbrokkelen. Hierdoor zijn zij gemakkelijk te verwerken en ontstaat er minder snijverlies. OWA-producten lenen zich uitstekend voor kleine én grote projecten.

Ons assortiment OWAcoustic Plafonds omvat:

OWA heeft tevens een serie panelen uitgebracht onder de naam "smart". Een generatie lichtgewichten in Harmony, Sternbild en Sandila. Deze platen hebben drie voordelen: ze zijn licht, sterk èn voordelig. Een écht “smart” product dus.
De drie versies in de OWA Smart-serie zijn brandwerend, absorberen het geluid goed, zijn sterk en hebben verder alle kwalitatieve eigenschappen die u van OWA gewend bent.
De “smart-serie” is verkrijgbaar in de zichtbare uitvoering k3 en de doorzakuitvoering k7 / 24 mm en wordt geleverd in afmetingen van 600 x 600 mm bij een dikte van ca. 14 mm. De uitvoering k3 is ook verkrijgbaar in 600 x 1200 mm. De panelen kunt u in vrijwel elke gewenste kleur bestellen. Wilt u een monster aanvragen? Klik hier!