OWA logo

OWAcoustic Plafonds


OWAcoustic Plafonds

Uit Odenwald, hartje Duitsland, komen de OWAcoustic “hardminerale plafondpanelen”. Het basismateriaal is een schone witte wol, die OWA zelf vervaardigt uit een mengsel van zand, kalk en gerecycled glas.


Sterk, gemakkelijk en snel te verwerken
OWA heeft de grondstof voor de plafonds speciaal ontwikkeld met het oog op de toenemende milieu-eisen. Het was oorspronkelijk de bedoeling om milieuvriendelijke panelen te ontwikkelen, door de samenstelling van kalk en glas ontstond een basisplaat die ook enorm stevig bleek te zijn. Het plaatmateriaal voldoet aan alle eisen en normen voor plafondpanelen.

In vergelijking met andere minerale systeemplafonds zijn OWA-plafondtegels eenvoudig te snijden of te zagen, zonder dat de randen afbrokkelen. Hierdoor zijn deze gemakkelijk te verwerken en ontstaat er weinig snijverlies. OWA-producten lenen zich uitstekend voor kleine én grote projecten.

Bestel OWAcoustic plafondplaten online
Astrimex biedt u een divers assortiment. Deze kunt u online bestellen via onze webshop. Er zijn verschillende oppervlaktestructuren , kantafwerkingen en afmetingen leverbaar. Ook kunnen wij veel OWA producten op maat en in kleur maken naar uw wens. Vraag naar de mogelijkheden en neem contact op met de Astrimex-vestiging bij u in de buurt.


Ons assortiment OWAcoustic Plafonds omvat:

OWA heeft tevens een serie panelen uitgebracht onder de naam "smart". Een generatie lichtgewichten in Harmony, Sternbild en Sandila. Deze platen hebben drie voordelen: ze zijn licht, sterk èn voordelig. Een écht “smart” product dus.
De drie versies in de OWA Smart-serie zijn brandwerend, absorberen het geluid goed, zijn sterk en hebben verder alle kwalitatieve eigenschappen die u van OWA gewend bent.
De “smart-serie” is verkrijgbaar in de zichtbare uitvoering k3 en de doorzakuitvoering k7 / 24 mm en wordt geleverd in afmetingen van 600 x 600 mm bij een dikte van ca. 14 mm. De uitvoering k3 is ook verkrijgbaar in 600 x 1200 mm. De panelen kunt u in vrijwel elke gewenste kleur bestellen. Wilt u een monster aanvragen? Klik hier!