Gyproc logoGipsplafonds » Gyproc Plafonds


Rigips Plafonds
Gyproc levert een breed assortiment decoratieve en akoestische plafonds op gipsbasis voor de professionele markt, waaronder Gyptone en Rigitone.

Gyptone plafonds bestaan uit plafondtegels van gipskartonplaat die voorzien zijn van scherp gestanste lijnvormige, vierkante, ronde of zeshoekige perforaties (Line, Point, Quattro en Sixto). De verschillende kantvormen en de combinatie van deze perforaties met de gesloten Base-tegel biedt de vrijheid te kiezen tussen inleg, doorzak en verdekte plafondophanging. De bereikte geluidsabsorptie wordt bepaald door het type perforatie, het akoestisch vezeldoek op de rugzijde van de tegels en de plenumhoogte.

Gyptone plafonds worden vooral gebruikt in ruimtes waar hoge eisen gelden aan akoestiek en design, en waarbij een systeemplafond vereist is vanwege de toegankelijkheid van installaties.

Rigitone plafonds zijn naadloze akoestische plafonds met een doorlopend perforatiepatroon. Dankzij het doorlopende perforatiepatroon en de naadloze verwerking kan Rigitone in elke vorm (vierkant, rond, driehoekig of ovaal) en ook nog eens recht, gebogen of gewelfd worden toegepast, zowel in plafonds als in wanden. Rigitone plafonds kunnen in de door u gewenste kleur worden afgewerkt.

Ons assortiment Gyproc Plafonds omvat:

Gyptone Base
Gyptone Base
Gyptone Line
Gyptone Line
Gyptone Point
Gyptone Point
Gyptone Quattro
Gyptone Quattro
Gyptone Sixto
Gyptone Sixto
Rigitone
Rigitone
Climafit Rigitone
Climafit Rigitone
Ri-Acoustic
Ri-Acoustic
BIG Gyptone Activ Air
BIG Gyptone Activ Air

Wilt u een monster aanvragen? Klik hier!

De belangrijkste kenmerken van Gyproc gipsplafonds:
  • Gyproc gipsplafonds zijn zeer brandveilig, dankzij het unieke gedrag van de onbrandbare gipskern. Bij gipskartonplaat komt praktisch geen rook vrij (rookdichtheid ≤ 1 m-1), terwijl nagenoeg geen bijdrage aan de brandvoortplanting wordt geleverd (klasse 2).
  • Gyproc Gipsplafonds scoren o.a. dankzij de vochtregulerende eigenschappen hoog op het gebied van gezondheid.
  • Door het basismateriaal gipskartonplaat is Gyptone stootvast, hetgeen bijvoorbeeld praktisch is bij service-onderhoud van installaties in het plenum.
Astrimex Leek
Kalkoven 4
9351 NP Leek

Tel. (0594) 55 23 23
Fax (0594) 51 56 53
Astrimex Utrecht
Cartesiusweg 127 a
3534 BC Utrecht

Tel. (030) 263 58 88
Fax (030) 263 58 15
Astrimex groothandel in plafond en wandmaterialen

Sitemap | Totaaloverzicht assortiment


Nederlands English Deutsch Français
Leek
T 0594-552323
Utrecht
T 030-2635888
F 030-2635815

BTW-nummer: NL0014.73.566 B01 Disclaimer
facebook linkedin google+ nieuwsfeed