Astrimex 75 Spaaractie

Astrimex 75 Spaaractie


Astrimex bestaat dit jaar 75 jaar en dat gaat gevierd worden met onze klanten!

Vanaf 1 maart 2021 verdient u bij elke bestelling spaarpunten. Voor elke € 500,- aan orderwaarde worden 5 spaarpunten bijgeschreven, voor bestellingen via de Astrimex webshop ontvangt u het dubbele aantal punten. Per maand zullen de gespaarde punten inzichtelijk worden gemaakt. U kunt, afhankelijk van het aantal gespaarde punten, kiezen uit een aantal prijzen, voor het gehele bedrijf of individuele prijzen. Orders die worden besteld in een bepaalde maand dienen voor het eind van de daarop volgende maand afgenomen te zijn om mee te tellen voor de spaaractie.

In de periode maart-oktober 2021 zal iedere maand een andere leverancier een product onder de aandacht brengen waar u extra punten mee kunt sparen. Ook wordt elke maand de Astrimex 75 Jubileumkrant uitgegeven, daarin vindt u een puzzel. De eerste tien goede inzendingen van de oplossing van deze puzzel krijgen 10 extra punten.

U kunt op elk moment, wanneer u het minimum aantal van 500 punten heeft gespaard, uw punten inwisselen voor prijzen. Uiteraard kunt u ook verder sparen voor andere prijzen, de keuze is aan u. De punten zijn inwisselbaar tot en met 31 december 2021.

Om u op weg te helpen heeft u van Astrimex de eerste vijf punten cadeau gekregen, deze staan sinds 1 april 2021 op uw Astrimex' Spaaractierekening!Ons assortiment Astrimex 75 Spaaractie omvat: