Astrimex 75 Jubileum actie Mei 2021

Astrimex 75 Jubileum actie Mei 2021


Rockfon introduceert de Colours of Wellbeing

Kies voor een plafond in kleur en spaar deze maand bij elke bestelling van Rockfon Color-all® plafondpanelen dubbele punten. Maak ook nog eens kans op 10 extra spaarpunten door foto’s van uw Color-all project te delen op social media.

Kleuren hebben een sterk effect op hoe we ons voelen. En hoewel het misschien niet meteen voor de hand ligt, leent het plafond zich ook heel goed voor het toevoegen van een vleugje kleur aan de ruimte.

Mix en match
De 34 kleuren van het vernieuwde Rockfon Color-all assortiment zijn geïnspireerd door de natuur en passen bij de laatste designtrends. Kies voor een stijlvol plafond in één van de natuurtinten of combineer de kleuren met elkaar voor een uniek ontwerp op maat. Zo drukt u uw eigen stempel op het project.

Het effect van kleur
Het nieuwe kleurengamma is tot stand gekomen in samenwerking met internationale kleurenexperts. Zij selecteerden de kleuren aan de hand van vier hedendaagse kleurentrends die elk een ander gevoel oproepen en ons welzijn positief beïnvloeden.

Zo kan de kracht van kleur ingezet worden om bijvoorbeeld de creativiteit te bevorderen of een gevoel van kalmte te creëren. Lees meer over de effecten van kleur en bekijk inspirerende projecten op www.rockfoncolours.com/nl. Hier vindt u ook een handige designtool en het bestelformulier voor de kleurenkaart.

Deel uw Color-all project
Laat zien hoe u kleur brengt in uw project met de Colours of Wellbeing van Rockfon. Deel uw foto’s van de ontwerpfase of het eindresultaat op Facebook, LinkedIn of Instagram met #coloursofwellbeing en zorg ervoor dat u Rockfon en Astrimex tagt in het bericht.

Deelname is mogelijk tot en met september 2021. In oktober selecteren Rockfon en Astrimex samen de 10 mooiste inzendingen. Deze worden beloond met 10 extra spaarpunten.

Hoe werkt het?
Bestelt u vóór 1 juni 2021 Rockfon Color-all plafondpanelen dan ontvangt u geen 5 punten per € 500,- maar 10 punten per € 500,-*!

Maak ook nog eens kans op 10 extra spaarpunten door vóór 1 oktober 2021 foto’s van uw Rockfon Color-all project te delen op Facebook, LinkedIn of Instagram. Plaats hiervoor een bericht op uw eigen tijdlijn met #coloursofwellbeing en vermeld @RockfonBNL en @Astrimex, zodat de jury uw foto’s kan beoordelen. De 10 winnaars worden bekend gemaakt in oktober.

* De order dient vóór 1 augustus uitgeleverd te zijn.

Klik hier voor de kleuren en mogelijkheden bij Astrimex.