Armstrong logo

Canopy


Plafonds hebben over het algemeen maar twee dimensies. Armstrong maakt nu écht werk van de derde dimensie in uw plafond. Met behulp van de Ultima Canopy en de Infusion Canopy. Deze panelen kunt u in verschillende composities aan uw plafond hangen. Als functionele én decoratieve oplossing. De Ultima-uitvoering bestaat uit panelen met goede akoestische eigenschappen. De Infusion-variant is een puur decoratief paneel.

Ultima Canopy
De Ultima Canopy is een voorgevormd mineraal paneel in de vorm van een boog. Het paneel is wit en heeft een afmeting van 1905 x 1180 mm. Op het gebied van geluidsabsorptie en lichtreflectie staat het product zijn mannetje. Met een Ultima aan het plafond is het geluidsniveau lager en de nagalmtijd korter, waardoor mensen elkaar beter kunnen verstaan.
De Ultima is daarom ideaal voor gebruik in open ruimten. Hij wordt toegepast voor de verbetering van het comfort op afzonderlijke werkplekken, maar ook in vergaderruimten, ziekenhuizen en tentoonstellingsruimten. Het product laat zich gemakkelijk verstellen in hoogte en hoek van ophanging. U kunt het snel en eenvoudig aanbrengen, speciaal gereedschap heeft u er niet bij nodig.

Infusions Canopy
De Infusions Canopy is het kleurrijke en speelse broertje van de Ultima. Het paneel van polycarbonaat is verkrijgbaar in twee afmetingen: 1525 x 610 en 1830 x 610 mm. Er is een ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en uitvoeringen. Ook qua configuratie en verlichting zijn er heel veel mogelijkheden. Net als de Ultima is de Infusions gemakkelijk op te hangen aan een plafond of een wand. Dit gebeurt voor beide producten met een eenvoudig kabelsysteem.
Door de bijzondere uitstraling krijgt een ruimte een geheel eigen karakter en ontstaat een gevoel van intimiteit. Het paneel wordt dan ook vooral toegepast in ruimten waarin hoge esthetische eisen worden gesteld, zoals horecagelegenheden, winkels, kantoren en ontvangstruimten.

Montagehandleiding Canopy

Montage
handleiding:
pdfpdfpdfpdf
In de bijlagen kunt u de installatie handleidingen vinden van de door u gewenste soort Canopy..

Bestellen bij Astrimex:

  • Wij leveren onze voorraadproducten binnen 24 uur op de door u gewenste plaats.
  • Uw bestelling geplaatst voor 12.00 uur 's middags, wordt de volgende werkdag afgeleverd.
  • U kunt kiezen uit 6 verschillende tijdzones waarop uw bestelling geleverd kan worden.
  • Al onze vrachtwagens beschikken over een kooiaap.