Armstrong logo

Canopy


Armstrong Canopy

Plafonds hebben over het algemeen maar twee dimensies. Armstrong maakt nu écht werk van de derde dimensie in uw plafond. Met behulp van de Optima Canopy en de Infusion Canopy. Deze panelen kunt u in verschillende composities aan uw plafond hangen. Als functionele én decoratieve oplossing. De Optima-uitvoeringen beschikken over goede akoestische eigenschappen. De Infusion-variant is een puur decoratief paneel.

Optima Canopy

De Optima Canopy is een voorgevormd mineraal paneel in de vorm van een boog. Het paneel is wit en heeft een afmeting van 1905 x 1180 mm. Op het gebied van geluidsabsorptie en lichtreflectie staat het product zijn mannetje. Met een Optima Canopy aan het plafond is het geluidsniveau lager en de nagalmtijd korter, waardoor mensen elkaar beter kunnen verstaan.

De canopies zijn daarom ideaal voor gebruik in open ruimten. Deze vrijhangende elementen worden toegepast voor de verbetering van het comfort op afzonderlijke werkplekken, maar ook in vergaderruimten, ziekenhuizen en tentoonstellingsruimten. Het product laat zich gemakkelijk verstellen in hoogte en hoek van ophanging. U kunt het snel en eenvoudig aanbrengen, speciaal gereedschap heeft u er niet bij nodig.

Infusions Canopy

De Infusions Canopy is het kleurrijke en speelse broertje van de Ultima. Het paneel van polycarbonaat is verkrijgbaar in twee afmetingen: 1525 x 610 en 1830 x 610 mm. Er is een ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en uitvoeringen. Ook qua configuratie en verlichting zijn er heel veel mogelijkheden. Net als de Ultima zijn de Infusions canopies gemakkelijk op te hangen aan een plafond of een wand. Beide producten kunnen met een eenvoudig kabelsysteem worden opgehangen.

Door de bijzondere uitstraling krijgt een ruimte een geheel eigen karakter en ontstaat een gevoel van intimiteit. Het paneel wordt dan ook vooral toegepast in ruimten waar hoge esthetische eisen worden gesteld, zoals horecagelegenheden, winkels, kantoren en ontvangstruimten.

Voor prijzen en levertijden kunt u contact opnemen met onze verkoop.

Montagehandleiding Canopy

Montage
handleiding:
Download montagehandleidingDownload montagehandleidingDownload montagehandleidingDownload montagehandleiding
In de bijlagen kunt u de installatie handleidingen vinden van de door u gewenste soort Canopy..

Bestellen bij Astrimex:

  • Wij leveren onze voorraadproducten binnen 24 uur op de door u gewenste plaats.
  • Uw bestelling geplaatst voor 12.00 uur 's middags, wordt de volgende werkdag afgeleverd.
  • U kunt kiezen uit 6 verschillende tijdzones waarop uw bestelling geleverd kan worden.
  • Al onze vrachtwagens beschikken over een kooiaap.