Beleef de Vuelta van dichtbij met Astrimex en Rockfon


Vuelta 2020
Op 14 en 15 augustus 2020 staat Utrecht 2 dagen lang in het teken van de 75e editie van de Vuelta, de Ronde van Spanje. Astrimex en RET Bouwproducten bieden u de unieke mogelijkheid om dit spektakel van dichtbij mee te maken.

In de maanden voorafgaand aan de Vuelta staat er elke maand een ander product in het middelpunt. In de actiemaanden maakt u kans op toegangstickets voor het evenement op vrijdag 14 augustus. Bovendien worden er elke maand wielershirts op maat verloot onder de afnemers van de actieproducten.

Actie April 2020

Akoestische oplossingen van Rockfon voor open plenum plafonds
Het weglaten van systeemplafonds is een opkomende trend. Er wordt gekozen voor een industrial design. Of het is een vereiste, omdat er betonkernactivering gebruikt wordt in het gebouw. Het weglaten heeft een grote invloed op de akoestiek van de ruimte. Rockfon open plenum producten brengen akoestisch comfort terug. Ze combineren eenvoudig met het industriële ontwerp en staan betonkernactivering niet in de weg. Doordat veel producten ook in kleur beschikbaar zijn, is er voor iedere ruimte een passende akoestische oplossing, in de kleur die u wenst. Kies uit Rockfon Contour, Rockfon VertiQ, onze vernieuwde baffles of Rockfon Eclipse.

Rockfon geeft kleur aan de Vuelta

De akoestische oplossingen voor open plenum plafonds van Rockfon zijn vaak ook beschikbaar in kleur. Kies daarom nu voor het best passende product en win! Bestel in de maand april één of meerdere van de onderstaande producten voor minimaal € 900,- per order en maak kans op mooie prijzen! Elke order doet mee! Maak kans op 2x een Vuelta VIP treatment, 10x een gepersonaliseerd wielrenshirt op maat of 20x een Apple Store of Google Playstore giftcard t.w.v. € 25,-. De volgende producten komen in aanmerking voor deelname: