Vernieuwde OWA Sinfonia: vijf functies, één systeem, alle RAL-kleuren

OWA, producent van innovatieve plafonds, ondersteunt de diverse akoestiek-eisen in de verschillende ruimtes met de vernieuwde OWA Sinfonia collectie. De serie omvat nu vijf varianten, ieder met unieke akoestische functies.

Eén uitgebalanceerd totaalsysteem
De akoestische plafondpanelen uit het Sinfonia-gamma zijn in alle denkbare kleuren te verkrijgen. Daarnaast biedt ieder paneel andere akoestische prestaties, maar zijn ze qua uitstraling en oppervlaktestructuur niet van elkaar te onderscheiden. Het creëert eenheid voor het oog en rust voor het oor. De panelen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen.

OWA Sinfonia collectie
- Sinfonia Silencia
Het summum op het gebied van geluidsabsorptie, voor minimalisering van de nagalmtijd.
- Sinfonia Premium
Voor perfecte geluidsabsorptie in ruimtes waar regelmatig veel bezoekers verblijven.
- Sinfonia Reflecta
Voor zones waar geluid juist de ruimte in moet worden gekaatst.
- Sinfonia Balance
Dit mineraalplafond optimaliseert de akoestiek dankzij goede geluidsabsorptie en hoge geluidsisolatie in ruimtes.
- Sinfonia Privacy
Specifiek ontwikkeld voor maximale beperking van overlangsgeluid tussen aangrenzende ruimten onderling.

Akoestische meting: basis voor uw interieurplan
OWA kan in een renovatie- of verbouwproject vroegtijdig worden ingeschakeld voor een vrijblijvende akoestische meting en advies op maat. OWA stelt haar specialistische kennis graag ter beschikking. Indien nodig en gewenst met de hulp van professionele partners, zodat elk project niet alleen de ogen, maar ook de oren streelt.

Cradle 2 Cradle certificaat
Alle Sinfonia panelen vallen binnen het gecertificeerde Green Circle recyclingsysteem en kunnen 100% worden hergebruikt. Dankzij nieuwe productietechnieken zijn de Sinfonia Privacy panelen 40% minder dik dan producten met vergelijkbare prestaties. Hierdoor kunnen meer OWA panelen per vrachtwagen worden vervoerd, wat bijdraagt aan minder CO2-uitstoot.

Interesse in de vernieuwde OWA Sinfonia serie? Klik op de productnaam en de informatie over het desbetreffende product verschijnt op uw scherm.