Nieuw akoestisch ROCKFON Mono® Acoustic plafond nu te zien in Shapes Experience Center

De nieuwe generatie monolithische plafonds van Rockfon biedt architecten én plaatsers wat ze zoeken: een gladde afwerking, veelzijdigheid en een snelle plaatsing. Rockfon Mono® Acoustic, één van de best presterende monolithische akoestische plafondsystemen, is leverbaar via Astrimex.

Gladdere afwerking en veelzijdiger
Het nieuwe Mono Acoustic kan vlak, in een helling of gebogen worden geplaatst, in het wit of in elke gewenste RAL/NCS kleur. De nieuwe pleistersamenstelling voor een gladdere en gemakkelijker aan te brengen afwerking wordt aangebracht door gespecialiseerde afwerkingsbedrijven. Astrimex brengt u hier graag mee in contact!

Veelzijdige plaatsingsmogelijkheden
Mono Acoustic past in elke ruimte. Dit product kan worden opgehangen aan een plafondsysteem van Chicago Metallic® of rechtstreeks op bestaande plafonds of wanden worden aangebracht. Dankzij de talloze ontwerpopties is Mono Acoustic eenvoudig tot een concaaf, convex of S-vormig oppervlak te vormen, mét de mogelijkheid om verlichtingsarmaturen, airconditioning- of ventilatiesystemen en inspectieluiken in te bouwen. ROCKFON biedt technische ondersteuning en opleidingen voor plaatsers*, om zo een hoogwaardige afwerking en optimale prestaties te garanderen.

Mono Acoustic past zowel bij nieuwbouw- als bij renovatieprojecten. De tijdloze, monolithische look sluit perfect aan bij het karakter en de authentieke architectuur van historische gebouwen. Dat maakt van Mono Acoustic een ideale keuze voor renovatieprojecten. Dit product is tevens geschikt voor nieuwbouw en kan zowel in grote atriums als kleinere ruimtes worden aangebracht als naadloos plafond, in eilanden of tegen wanden.

Geweldige akoestiek
Mono Acoustic voegt een extra dimensie toe aan monolithische plafonds: akoestiek. Het kernmateriaal is steenwol die geluid absorbeert, echo's beperkt en de nagalm drastisch vermindert. Het systeem haalt een hoog geluidsabsorptieniveau (0,90αw) van Klasse A en heeft daarnaast een hoge brandweerstand (klasse A2).

Meer informatie: http://www.astrimex.nl/prod/mono-acoustic of neem contact op met onze verkoop binnendienst.

Wilt u zien hoe de nieuwe Mono Acoustic er in het echt uit ziet; kom dan langs in ons Shapes Experience Center, Ravenswade 4b, Nieuwegein.

*Plaatsing alleen door erkende plaatsers die het opleidingsprogramma succesvol hebben gevolgd. Neem contact op met Astrimex voor meer informatie