Plafondpanelen van Armstrong

PlafondpanelenBij plafondpanelen wordt een onderscheid gemaakt op basis van de materiaal-samenstelling:
 • hardminerale plafondpanelen: panelen op basis van mineraal-korrels
 • zachtminerale plafondpanelen: panelen op basis van mineraalvezels uit steenwol of glaswol
 • gipsvinyl panelen
 • houtwolcementplaten
 • houten panelen
 • metalen panelen


  Armstrong
  vervaardigt plafondpanelen uit diverse basismaterialen: hard mineraal, zacht mineraal, hout en metaal. Armstrong levert panelen in een reeks van structuren, verkrijgbaar in diverse afmetingen en randafwerkingen, te monteren op alle soorten ophangsystemen. Armstrong een aantal specifieke plafondpanelen ontwikkeld voor specifieke omstandigheden, zoals akoestiek, hygiëne, vochtbestendigheid, stootbestendigheid of duurzaamheid. Armstrong plafondpanelen worden onder andere toegepast in de gezondheidszorg, het onderwijs, winkels, kantoren, productiehallen en in ruimtes voor recreatie en sport.


  OWA plafondpanelen zijn gebaseerd op de grondstoffen kalk en glas. Deze plafondpanelen zijn enorm stevig en in vergelijking met andere minerale systeemplafonds. De panelen zijn eenvoudig te snijden en te zagen, zonder dat de randen afbrokkelen. Hierdoor zijn zij gemakkelijk te verwerken en ontstaat er minder snijverlies.  Rockfon
  plafondpanelen hebben uitstekende akoestische eigenschappen, zijn vormvast (RH-95) en hygiënisch. Door de toepassing van onbrandbaar steenwol dragen de panelen bij aan een hoge brandveiligheid. Rockfon plafondpanelen zijn milieuvriendelijk en 100% recyclebaar.


  Tectum
  panelen zijn gemaakt van magnesietgebonden houtwol.
  Tectum platen worden toegepast in de utiliteitsbouw, voornamelijk in publieke ruimtes, zoals in sportgebouwen, in zwembaden, in de gezondheidszorg en in kantoren.

  Ecophon
  plafondpanelen worden toegepast voor die projecten waar specifieke en hoge eisen worden gesteld aan design, akoestiek, kantafwerking en reinigbaarheid. Ecophon panelen zijn brandveilig, vochtongevoelig en hebben diverse milieuclassificaties.  Agnes One-Step
  plafondpanelen maken het mogelijk om plafonds snel en mooi af te werken. De plafondplaten zijn leverbaar in de kleuren wit linnen, wit stuc, wit pleisterwerk en geel. Na de montage is er direct een strak afgewerkt plafond te zien en is het niet meer nodig om de platen van schilder- of stucwerk te voorzien, zoals bijvoorbeeld bij gipskartonplaten.
  Voor prijzen en levertijden kunt u contact opnemen met onze verkoop.
  Astrimex Leek
  Kalkoven 4
  9351 NP Leek

  Tel. (0594) 55 23 23
  Fax (0594) 51 56 53
  Astrimex Utrecht
  Cartesiusweg 127 a
  3534 BC Utrecht

  Tel. (030) 263 58 88
  Fax (030) 263 58 15
 • Astrimex groothandel in plafond en wandmaterialen

  Sitemap | Totaaloverzicht assortiment


  Nederlands English Deutsch Français
  Leek
  T 0594-552323
  Utrecht
  T 030-2635888
  F 030-2635815

  BTW-nummer: NL0014.73.566 B01 Disclaimer
  facebook linkedin google+ nieuwsfeed