NullifireOverzicht van ons assortiment Nullifire

Nullifire is een kernmerk binnen de Tremco illbruck Groep en is volledig gericht op oplossingen voor passieve brandwerendheid.

Tremco illbruck & Nullifire

Onderdeel van de tremco illbruck Groep
De Tremco illbruck Groep focust zich op het bieden van producten voor de bescherming van gebouwen. TI is een toonaangevende leverancier op het gebied van afdichting, verlijming en brandwerende oplossingen voor bouwprofessionals in heel Europa. Deze deskundigheid en applicatie-ervaring wordt ondersteund door duizenden producten onder merknamen als TREMCO, illbruck en Nullifire. Deze merken staan ​​voor innovatie, betrouwbaarheid en goede service. Tremco illbruck biedt voor elke situatie een oplossing. Alle producten zijn gecertificeerd en klaar voor gebruik. Tremco illbruck draagt daarmee bij aan een grotere efficiency in de uitvoering van uw werk en stimuleert een lager productgebruik.

Uitgebreide passieve brandwerendheid
Nullifire biedt een uitgebreid assortiment van brandwerende afdichtingsproducten voor voegen en doorvoeren in bouwkundige constructies. Bij het plaatsen van verschillende bouwdelen ontstaan naden en in vloeren en wanden worden sparingen gemaakt voor o.a. kabels en kabelgoten, pvc leidingen en luchtkanalen. Nullifire producten dichten deze "openingen" en zorgen dat branddoorslag wordt voorkomen. Voegen en doorvoeringen worden tijdens het gebruik van het gebouw regelmatig beoordeeld op luchtdichtheid (luchtdoorlatendheid), geluidswerendheid (geluidslekken), thermische kwaliteit (verwarming), brandveiligheid en rookdichtheid. De producten zijn getest en goedgekeurd volgens de nieuwste Europese normen, en bieden diverse productcertificeringen van het hoogste niveau.

Het toepassen van Nullfire producten is de juiste oplossing voor vandaag en beoogt ook te voldoen aan de veranderende wetgeving in de toekomst.