Nieuw in ons assortiment: UNIQFAST® plakankers

Uniqfast Hangers en Uniqfast Nonius van Uniqem zijn ophangpunten die zonder te boren aan de bouwkundige ondergrond kunnen worden bevestigd. Hierdoor kan er zonder geluidsoverlast en volledig stofvrij gewerkt worden. Aan de Uniqfast ophangpunten worden snelhangers, ophangdraad of Nonius bovendelen bevestigd waar het plafond aan afgehangen wordt. Ideaal toepasbaar bij renovaties van ziekenhuizen, hotels en kantoorpanden,maar ook voor nieuwbouwprojecten is dit systeem perfect toepasbaar.

Uniqfast creëert een win-win situatie voor zowel de opdrachtgever als de monteur. Voor de opdrachtgever die niet meer te maken heeft met geluidsoverlast en stoffige ruimtes tijdens de werkzaamheden. Voor de monteur die onder betere omstandigheden zijn werkzaamheden kan uitvoeren.

- Geen sprake meer van kwartsstof.
- Niet meer op- en afklimmen van de steiger want er kan vanaf de grond gemonteerd worden.
- Niet meer boven de macht hoeven te boren in het plafond.

Naast de ergonomische voordelen is het grote economische voordeel voor de monteur dat hij door kan monteren; hij heeft niet meer te maken met verplichte boorvrije uren.

Het totaalpakket van Uniqfast producten bestaat uit de hangers, Nonius, primer met rollers en bakje, lijm, borden waar de hangers aan bevestigd kunnen worden wanneer de lijm wordt aangebracht, lijmpistool en een telescoopstok waarmee de ophangpunten vanaf de vloer geplakt kunnen worden.

Wilt u meer weten? Kijk
hier of vraag het uw contactpersoon