Groothandel in systeemwanden

Astrimex is uw groothandel in systeemwanden
Vanuit twee vestigingen worden bouwspecialisten dagelijks voorzien van een breed scala aan afbouwmaterialen. Onze afnemers zijn bouwspecialisten in de montage van systeemwanden en plafonds. Astrimex voert als groothandel een breed assortiment aan systeemwanden, namelijk de Glazen Syteemwanden en alle onderdelen van metal-stud wanden maar ook akoestische wandpanelen en kant-en-klare wandpanelen. Tevens zijn wij dealer van grote merken systeemplafonds en ophangsystemen.

Verplaatsbare systeemwanden
Systeemwanden zijn verplaatsbare scheidingswanden die bestaan uit volledig afgewerkte onderdelen. Systeemwanden worden gebruikt voor het maken van een flexibele indeling van de ruimte. Astrimex levert een compleet assortiment glas- en systeemwanden inclusief deurkozijnen, deuren, raamkozijnen en glaselementen. De onderdelen en de profielen van deze verplaatsbare systeemwanden zijn uitgevoerd in staal of aluminium.

Glazen Systeemwand
Astrimex heeft twee soorten glaswanden in haar assortiment, de Crystal en de VINTAGE. Beide glaswanden hebben een aantal onopvallende aspecten, dat ieder projecten omvormt tot een ware eye-catcher.

    • STRAK Door gebruik te maken van zwarte of witte aluminium profielen
    • MINIMALISTISCH Door het gebruik van profielen met een geringe hoogte, namelijk 35 mm
    • OPEN Door de combinatie van de minimalistische profielen en glas waardoor de openheid en transparantie vergroot wordt.
De VINTAGE wand wordt gevormd door het aanbrengen van 35mm aluminium strips op beide zijden van het glas van de Crystal-glaswand (de basis van de VINTAGE-glaswand). Hierdoor ontstaat een strakke industriƫle look die kenmerkend is voor de VINTAGE-glaswand.


Bestellen bij Astrimex
Bij Astrimex zijn service, kwaliteit en leveringssnelheid van essentieel belang. Vandaag bestellen, is morgen op de bouw aanwezig. Benieuwd naar wat Astrimex als systeemplafond groothandel allemaal te bieden heeft neem dan contact op met de verkoop afdeling of neem een kijkje in de webshop.