Astrimex is uw groothandel in afbouwproducten
Reeds 75 jaar is Astrimex de toonaangevende groothandel in voornamelijk plafond- en wandsystemen. Vanuit meerdere vestigingen worden bouwspecialisten, interieur- en afwerkingsbedrijven, gespecialiseerd in droogafbouw, voorzien van een breed scala aan afbouwproducten voor de binnenafbouw. Astrimex is al jaren dealer van de grote merken en biedt een ruim assortiment met producten van alle vooraanstaande leveranciers, die bekend staan om hun duurzame producten die voldoen aan de hedendaagse bouweisen.

Voordelen van systeemplafond
Astrimex is uw systeemplafond groothandel. Een systeemplafond kent vele voordelen. Zo is de uitwisselbaarheid van een systeemplafond een groot voordeel bij beschadiging of vervanging van verlichting. Door middel van de juiste keuzes op het gebied van plafondpanelen (en profielen) kan men de eigenschappen van een ruimte of gebouw verbeteren op gebied van de ruimtelijke akoestiek, brandwerendheid en hygiƫne. Onze producten zijn voorzien van de nodige prestatieverklaringen en technische specificaties. Een klein overzicht van onze producten vindt u hier.

Bestellen bij Astrimex
Bij Astrimex zijn service, kwaliteit en leveringssnelheid van essentieel belang. Vandaag bestellen, is morgen op de bouw aanwezig. Benieuwd naar wat Astrimex als systeemplafond groothandel allemaal te bieden heeft neem dan contact op met de verkoop afdeling of neem een kijkje in de webshop.