Ecophon

Ecophon Connect Bevestigingsmaterialen

Ecophon

Overzicht van ons assortiment Ecophon

Ecophon is mondiaal één van de meest toonaangevende producent van geluidsabsorberende plafond- en wandproducten. Dit is een gevolg van steeds weer innoveren en een jarenlange ervaring.
De Ecophon producten zorgen voor een belangrijke bijdrage aan de juiste akoestiek in elke ruimte, wat een gezond binnenmilieu ten goede komt. De systemen kunnen in vele segmenten toegepast worden, kantoorgebouwen, onderwijsinstellingen, gezondheidszorg en ook in productieomgevingen.

De Ecophon producten worden verkocht door geselecteerde distributeurs en het eigen verkoopkantoor. U kunt er dan ook vanuit gaan dat u professionele ondersteuning krijgt wanneer u vragen heeft over Ecophon producten.
Ecophon maakt deel uit van de Saint-Gobain groep.

Assortiment
Het Ecophon assortiment is opgebouwd uit verschillende productgroepen, die zich van elkaar onderscheiden door verschillen in technische prestaties, kantafwerkingen, moduulmaten en oppervlaktebehandelingen. Elke productgroep is in principe ontwikkeld voor een specifieke omgeving, maar kan ook in diverse situaties gebruikt worden.

Naast plafond -en wandpanelen produceert Ecophon ook verlichting, vrijhangende plafonds en het Connect ophangsysteem.

Producten in ons assortiment Ecophon