Beleef de Vuelta van dichtbij met Astrimex


Vuelta 2020
Op 14 en 15 augustus 2020 staat Utrecht 2 dagen lang in het teken van de 75e editie van de Vuelta, de Ronde van Spanje. RET Bouwproducten en Astrimex bieden u de unieke mogelijkheid om dit spektakel van dichtbij mee te maken.

In de maanden voorafgaand aan de Vuelta staat er elke maand een andere leverancier in het middelpunt. In de actiemaanden maakt u o.a. kans op toegangstickets voor het evenement op vrijdag 14 augustus, georganiseerd door RET Bouwproducten en Astrimex. Daarnaast worden er elke maand wielershirts op maat verloot onder de afnemers van de actieproducten.

Actie februari
Bestel in februari* een Crystal of Vintage glaswand en maak kans op toegangstickets voor het spectaculaire Vuelta evenement of een wielershirt op maat. Daarnaast ontvangt u bij iedere bestelling > €1.000,- een gratis pakket met glaswandhulpmiddelen t.w.v. €111,-.

Dit pakket bestaat uit:
• Inrolapparaat voor glasrubbers
• Glaslepel
• Glascleaner
• Wypall doekjes
• Tape reiniging tissues

* Levering uiterlijk 13-3-2020

Crystal & Vintage by Astrimex
De Crystal en Vintage glaswanden geven elke ruimte een strak, minimalistisch en open karakter. Met de strakke, matzwarte profielen die uit voorraad leverbaar zijn en glas dat een levertijd heeft van 5 werkdagen, kunt u in een week tijd een complete glaswand neerzetten. Astrimex ondersteunt u graag met het uitbrengen van een offerte binnen 24 uur en u kunt uw klant het ontwerp aanbieden in 4D. Onze specialisten helpen u graag.