Armstrong

Sierra

Armstrong

Overzicht van ons assortiment Armstrong

Armstrong Building Products B.V. produceert en verkoopt akoestische systeemplafonds voor de zakelijke markt. Armstrong vervaardigt deze systeemplafonds uit diverse basismaterialen: hard mineraal, zacht mineraal, hout en metaal. Armstrong systeemplafonds worden onder andere toegepast in de gezondheidszorg, het onderwijs, winkels, kantoren, productiehallen en in ruimtes voor recreatie en sport.

Een ontwikkeling van de laatste jaren is de OP (Open Plan)-technologie van Armstrong, een nieuwe technologie die resulteert in sterke tegels met een hoge densiteit die goed geluid isoleren en absorberen. De OP-producten combineren daarmee de beste eigenschappen van hard- en zachtminerale plafondtegels. De OP-systemen bieden een geluidabsorptie tot αw = 1 en zijn geschikt voor toepassing in ruimtes als call-centers. De OP-panelen hebben een hoge densiteit, waarmee voorkomen wordt dat stof vanuit het plenum komt. OP-plafondtegels zijn zoveel mogelijk vervaardigd van gerecycled materiaal.

Armstrong Building Products B.V. onderdeel van Armstrong World Industries, wereldwijd nummer 1 op het gebied van productie en verkoop van vloerproducten, plafondproducten en kasten. Armstrong is gevestigd in Lancaster, Pennsylvania, beschikt over 42 productiefaciliteiten in 12 landen en heeft wereldwijd ongeveer 15.000 werknemers.
Armstrong heeft een krachtige Europese productiestructuur die waarborgt dat Armstrong volledige controle heeft over de fabricage van haar producten. Armstrong is voorzien van het ISO 9001:2000 certificaat en een groot aantal Europese kwaliteitscertificaten.
Armstrong Plafonds heeft als eerste in de branche een compleet portfolio aan Cradle to Cradle plafonds. Cradle to Cradle® is een innovatieplatform voor duurzaam ontwerpen. Deze ontwerpen zijn veilig, gezond en winstgevend én hebben een economische, ecologische en maatschappelijke functie voor producten, processen en systemen.

Armstrong Product Informatie.pdf

Producten in ons assortiment Armstrong