API Quick-Lock: nieuwe catalogus en nieuwe producten

De API Quick-Lock 2019 product catalogus is klaar. In de catalogus vindt u een compleet overzicht van de systemen, de nieuwe producten en de bijbehorende profielen en onderdelen. Klik hier om de nieuwe brochure te downloaden.

Nieuwe producten


Buigbaar hoeklijn vernieuwd
Het buigbaar hoeklijn is nu leverbaar in afmetingen 24x24mm in de kleur wit. Het sluit daardoor nu goed aan bij het standaard 24x24mm stalen hoekprofiel in sneeuwwit. Het profiel is voorzien van bevestigingsgaten en wordt geleverd per 15 stuks in lengtes van 3000mm. Voor kleine radii kan het profiel op aanvraag voorgebogen geleverd worden.
Renovatie concept
Hergebruik van materialen wordt steeds vaker gevraagd. Wij spelen daarop in met het renovatie systeem waarmee een bestaand zichtbaar gemonteerd plafond eenvoudig kan worden veranderd in een nieuw verdekt uitgevoerd plafond. Ophangpunten, hoofdprofielen en hoeklijn worden hergebruikt. Na demontage worden met Cross-Lock beugels nieuwe draagprofielen onder de hoofdprofielen gehangen. Hierop kunnen de panelen voor verdekte montage worden aangebracht.