Alpha by Astrimex


Alpha by Astrimex
Voor een professionele akoestische analyse van uw project

Dankzij Alpha is het nu mogelijk om een akoestische analyse van uw project uit te voeren en op basis hiervan een onafhankelijk verbeteradvies uit te brengen.

Van een zuivere nul meeting tot een prognose op afstand
Om de akoestiek van de onbehandelde ruimte te bepalen, voeren wij een akoestische meting met een startpistool uit. Hierbij meten wij de galmtijden, volgens de RT60 norm, over 6 frequentie-gebieden. Hiermee kunnen we, naast de galmtijden ook het klankkarakter, de galmtijden bij lage, midden en hoge tonen, van de ruimte bepalen en meenemen in het advies.
Alpha genereert analyses op basis van advieswaarden, ruimte eigenschappen, gebruik en ambiance. De Alpha app bevat een database met duizenden metingen en adviezen, deze gelden als vertrekpunt voor een evt. prognose en de analyse.Ruim en onafhankelijk aanbod
Van plafondeiland tot wandpaneel, van standaard plafond panelen tot maatwerk, in de Alpha app staan alle producten die Astrimex levert ter verbetering van de akoestiek. De akoestische verbetering wordt realtime berekend en natuurlijk ontvangt u na afloop een helder en overzichtelijk adviesrapport.

Alpha_Astrimex_Flyer_23_DEF.pdfAlpha_Astrimex_Flyer_23_DEF.pdf

Interesse in een meting of wilt u meer weten over Alpha by Astrimex?

Neem dan contact op met Jonathan Lie-A-Kwie:Tel.nr.: +31 (0)6 13 45 84 27
Mail.: verkoop@astrimex.nl