Actie van de maand juli: Beleef de Amstel Gold Race van dichtbij met Astrimex & OWA

Op 10 oktober 2020 zal in Zuid Limburg de Amstel Gold Race gehouden worden, de grootste ééndaagse wielerkoers. Wij hebben rondom deze koers een Corona-proof programma opgesteld inclusief diner en overnachting in Maastricht, waarbij u de renners een aantal keren ziet passeren en de koers op grote schermen kunt volgen.

Wilt u hier bij aanwezig zijn? Dat kan!

OWA introduceert deze maand de OWAconstruct
® N100 Mat profielen. De N100 profielen zijn vanaf nu ook leverbaar met een mat witte of mat zwarte coating. Deze coatings zijn precies afgestemd op de witte en zwarte kleur van Sinfonia panelen. Zo wordt er een modern ogend, homogeen plafondoppervlak gecreëerd.

Plaats v
óór 1 september 2020 een bestelling bij Astrimex voor een van de onderstaande OWA actieproducten en maak kans op tickets voor het Amstel Gold Race arrangement of een wielershirt op maat!

Actie:

- Bestel minimaal 1000 strekkende meter OWAconstruct N100 mat wit of mat zwart systeem. De eerste 5 bestellingen ontvangen een limited edition wielershirt op maat!
-
Bestel minimaal 500 m2 OWA Sinfonia met OWAconstruct N100 mat wit of mat zwart systeem en maak kans op toegangstickets voor de Amstel Gold Race van dichtbij!