Aangepast programma Vuelta actie

Zoals waarschijnlijk bij u bekend, was Astrimex samen met RET Bouwproducten van plan een groot evenement te organiseren rondom de start van de Vuelta in Utrecht op 14 en 15 augustus 2020. Vanwege Corona zal de start dit jaar helaas niet in Nederland plaatsvinden maar in Spanje. Voor Astrimex reden om op zoek te gaan naar een andere invulling, en dat is het volgende geworden.

Acties
Op 10 oktober 2020 zal in Zuid-Limburg de Amstel Gold Race gehouden worden, de grootste ééndaagse wielerkoers. Wij hebben rondom deze koers een Corona-proof programma opgesteld inclusief diner en overnachting in Maastricht, waarbij u de renners een aantal keren ziet passeren en de koers op grote schermen kunt volgen.
Ook wordt een driedaagse trip georganiseerd naar de finish van de Vuelta in Madrid, dit zal zijn van 7 tot en met 9 november 2020. Op 8 november zullen de renners na 18 etappes een tiental rondjes rijden door het centrum van Madrid, waarna de kans groot is dat de sprinters gaan strijden om de winst. U kunt bij één van deze evenementen aanwezig zijn door mee te doen aan de acties die maandelijks met onze leveranciers worden georganiseerd. Daarnaast worden er elke maand wielershirts op maat verloot onder de afnemers van de actieproducten.

Houdt onze website, Facebookpagina en actiewebsite in de gaten om op de hoogte te blijven van onze laatste acties!