Rockfon introduceert haar mat witte ophangsysteem: Mat Wit 11

Dit complete ophangsysteem zorgt voor een ideale match tussen het ophangsysteem en het mat witte plafondpaneel. Hierbij ontstaat een betaalbaar, elegant systeemplafond.

Mat en wit
Op een of andere manier is de kleur van het ophangsysteem de achilleshiel van het perfecte systeemplafond. De glanzende oppervlaktestructuur van het traditionele ophangsysteem kan, bij de verkeerde belichting, kleuren opnemen uit haar omgeving waardoor het ophangsysteem er bij zichtbare of semiverdekte toepassingen vanuit bepaalde hoeken eerder grijs dan wit uitziet.

Een verrijking van het ontwerp
Het nieuwe mat witte ophangsysteem heeft een glansgraad van 2 bij zowel een hoek van 60˚ als van 85˚. Gecombineerd met een L-waarde van 93 leidt dit tot Rockfons meest witte en meest matte ophangsysteem, verkrijgbaar in zowel T15 als T24, maar ook als L- of W-randprofiel. Het mat witte ophangsysteem vermindert bovendien reflecties, zoals we die kennen bij standaard ophangsystemen.

Het gestructureerde oppervlak van het mat witte ophangsysteem is minder gevoelig voor invallend licht in vergelijking met traditionele oppervlaktes uit metaal. Het beperkt de weerkaatsing van licht tot een minimum, zelfs in de meest kritische lichtomstandigheden. Dit belangrijke productkenmerk zorgt ervoor dat het mat wit 11 ophangsysteem er wit uit blijft zien vanuit alle mogelijke invalshoeken. Een perfecte oplossing voor semi-verdekte en zichtbare plafondoplossingen. Het nieuwe mat witte ophangsysteem voorkomt kleur- en glansverschillen tussen plafondpaneel en ophangsysteem en zorgt voor een elegant wit uitziend systeemplafond.


L