Nieuw in het assortiment van Rockfon: de Blanka! Het witste plafondpaneel ooit!

Na jaren van onderzoek en ontwikkeling is Rockfon erin geslaagd om een nieuw wit steenwol plafondpaneel te ontwikkelen, dat witheid en helderheid naar een hoger niveau tilt.

Rockfon Blanka in het kort:

Een zichtbaar witter plafond
Met zijn L-waarde van 94+ en zijn erg lage glans beschikt Rockfon Blanka over een uniek superwit en diepmat oppervlak.

Lichtreflectie- en reductie
Met een lichtreflectie-index die volgens onafhankelijke testen meer dan 87% bedraagt, kan Rockfon Blanka energie helpen besparen door middel van de meest energiezuinige lichtbron: de zon.

Een snelle installatie
Blanka-panelen kunnen in elke richting worden geplaatst door het ontbreken van een verplichte legrichting, Hierdoor kan niet alleen op installatietijd worden bespaard, maar wordt er ook minder materiaal verspild.

Ontworpen voor de toekomst
Testen op duurzaamheid van het oppervlak tonen aan dat geen enkel ander product zo goed scoort als Rockfon Blanka. Klanten kunnen hierdoor rekenen op een hoge duurzaamheid en een lange levenscyclus en een garantie van 15 jaar. Daarnaast beschermt de antistatische coating tegen stof en vuil en kunnen de panelen met een vochtige doek worden schoongeveegd.

Voor meer informatie over of het bestellen van Rockfon Blanka kunt u hier klikken. Wanneer u een monster wilt ontvangen kunt u contact opnemen met onze verkoop binnendienst. Zij helpen u graag verder!

blanka brochure nl.pdf