TRAINING “Succesvol verkopen begint bij jezelf”

Hoe onderscheidt u zich als bedrijf in de huidige markt van uw concurrent? Dat is een vraag waar veel bedrijven mee worstelen. Hoewel iedereen erkent dat het onderscheidend vermogen en een persoonlijke benadering cruciaal is om de concurrentie een stap voor te blijven, besteden we daar niet altijd genoeg aandacht aan. Met een training “Succesvol verkopen begint bij jezelf” zet u samen met Astrimex en API de eerste stap richting een duurzame relatie met uw klant.

Wanneer: Dinsdag 19 september 2017
Waar: Shapes Experience Center, Ravenswade 4b in Nieuwegein


Niet alleen directieleden maar alle medewerkers met commercieel klantcontact, dienen steeds meer energie te steken in de communicatie met klanten. Dit is voor veel mensen een struikelblok, want geen mens is hetzelfde. Succesvol verkopen begint bij bewustwording van gedrag en de manier van communiceren. Door middel van deze training op basis van het DISC-model krijgt u op eenvoudige wijze inzicht in bewuste en onbewuste voorkeuren in gedrag en communicatie van u en anderen. Na deze training zijn deelnemers beter in staat anderen te begrijpen en kunnen zij hun manier van communiceren hierop aanpassen. Dit helpt conflicten op te lossen en te verminderen, leidt tot betere communicatie, sterkere onderlinge relaties en hogere effectiviteit.

Onderwerpen die tijdens de training aan bod komen zijn o.a.:


- Uitleg DISC-model en hoe dit in te zetten in uw communicatie
- Inzicht in (on)bewuste drijfveren en persoonlijke stijl
- Besef van belemmerende patronen en valkuilen
- Verbale en non-verbale communicatie
- Makkelijker nieuwe klanten aan u binden
- Bouwen aan sterke klantrelatie
- Omgaan met (lastige) klanten
- Meerwerk eenvoudig betaald krijgen
- Betere communicatie met (ingehuurd) personeel

Programma
08.30 uur - Ontvangst in het Shapes Experience Center Nieuwegein
08.45 uur - Introductie Shapes
09.00 uur - Start training “Succesvol verkopen begint bij jezelf”
12.00 uur - Lunch
13.00 uur - Vervolg training “Succesvol verkopen begint bij jezelf”
15.30 uur - Borrel

Mis het niet en meld u hier aan voor deze workshop! Exclusief en gratis toegankelijk voor klanten van Astrimex. Let op: beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


Dit event wordt u aangeboden door Astrimex en Saint-Gobain API B.V.
API ontwikkelt en produceert plafond ophangsystemen voor de interieurbouw. Kwaliteitssystemen die functioneel, maatvast, rigide en gemakkelijk aan te brengen zijn.