Scoren met OWA: Race uzelf naar de GP van Spa Francorchamps!

OWA Benelux lanceert diverse nieuwe producten, waaronder OWA Brillianto A90. Dankzij de hoge absorptiewaarde w = 0,90) is Brillianto A90 het perfecte paneel om mee te scoren bij veeleisende opdrachtgevers.

Over scoren gesproken; ook dit jaar kunt u zich weer opgeven voor de '
Scoor met OWA' competitie! Na de succesvolle dart-campagne van vorig jaar, kunt u deze keer een ticket scoren voor de Grand Prix van Spa Francorchamps!

Hoe werkt het?

1. Schrijf u in voor de 'Scoor met OWA' race competitie. Een van de OWA-rayonmanagers neemt vervolgens contact met u op om een bezoek mét promotiedame in te plannen.

2. Rijd 90 meter (10 rondjes) met een radiografisch bestuurbare OWA Volkswagen T1 bus in een zo kort mogelijke tijd. Alle collega's krijgen de kans om de beste tijd van het bedrijf te rijden. U wordt wekelijks op de hoogte gehouden van de tussenstand.

3. Win een ticket voor de GP van Spa Francorchamps! Het bedrijf met de snelste gemiddelde eindtijd verovert één ticket voor de Grand Prix van Spa Francorchamps (27 augustus) inclusief overnachting. Daarnaast zijn er diverse andere mooie prijzen!

Wilt u meedoen? Schrijf u dan hier in.