Training Akoestiek

Op dinsdag 31 januari 2017 van 10.00 tot ca. 12.30 uur geeft acoustic-specialist Pascal van Dort van Rockfon wederom een training akoestiek in het Shapes Experience Center te Nieuwegein.

Belang van goede akoestiek wordt vaak onderschat. Meer dan 50% van de beroepsbevolking in de Benelux is werkzaam in kantoren. Door toenemende werkdruk komt een goede kwaliteit van de werkomgeving steeds nadrukkelijker in de belangstelling. Dat geldt ook voor leer- en zorgomgevingen. Efficiëntie, inzet, concentratievermogen en ziekteverzuim zijn sterk afhankelijk van het comfort en welzijn van de gebruikers en de fysieke omgeving van de gebouwen. Akoestiek speelt hierin een belangrijke rol.

Tijdens de training krijgt u een diepgaande antwoorden op simpel lijkende vragen als: wat is geluid en wat is akoestiek? Maar ook aan op wat voor manier akoestiek een bijdrage kan leveren aan gebruikscomfort en gezondheid wordt aandacht besteed. Met interessante inzichten uit specialistische onderzoeken en opmerkelijke praktijkvoorbeelden, waar u leer uit kunt trekken. Kortom: een interactieve training, waarna u beschikt over de nodige technische én praktische kennis op het gebied van akoestiek en weet hoe u dit toe kan passen bij de realisatie van (interieur)projecten.

Tevens is dit de ideale gelegenheid om het Shapes Center en het Mono Acoustic plafond van Rockfon te komen bekijken.

De training is inclusief een lunch.

Interesse? Meld u dan nu aan via http://www.shapes.nl/evenementen/Training-Akoestiek/