Nieuw: Rockfon 3D-plafond

Het Rockfon 3D-plafond is een plafondsysteem waarmee een zeer speciaal uiterlijk kan worden gecreëerd. Daar waar een systeemplafond met zichtbare T-profielen niet altijd om esthetische redenen wordt gekozen, geeft het accentueren van het profielsysteem dit plafond juist een geheel nieuwe dimensie.

De basis van het plafond is een standaard Chicago Metallic™ T24 Hook 2850 profielsysteem in kleur matzwart. Dit wordt in een modulatie van 600x600mm opgebouwd, net zoals een ‘standaard’ systeemplafond. Het is inhaaksysteem waarbij de T-profielen 24mm breed en 38mm hoog zijn. Het profielsysteem bestaat uit hoofdprofielen en tussenprofielen van 1200mm en 600mm.

De enige toevoeging bij het 3D-plafond is het C-omkaderingsprofiel, een standaard component in het Rockfon-gamma. Deze omkaderingsprofielen worden aan twee zijdes om één T-profiel geklikt, waardoor er een driedimensionaal effect ontstaat. Het systeem wordt compleet gemaakt met standaard inleg panelen, kantafwerking A. Alleen de afmeting verschilt van een standaard paneel, namelijk 594x575x20mm (exacte maat).