Bestel API Quick-Lock™ en win!

In de eerste week van januari 2018 komen in Ahoy de beste baanwielrenners ter wereld samen om het in een felle strijd tegen elkaar op te nemen. Zes dagen wielerstrijd in de koppelkoers, achter de derny en op de sprint. Absolute topsport gecombineerd met een gezellige ambiance. Een ideale match wat ons betreft. Samen met Saint-Gobain API sponsoren we daarom dit jaar de rensters van de Dames Sprint Cup, die 4 – 6 januari rijden tijdens de Rotterdamse Zesdaagse.

Wilt u dit event van dichtbij meemaken? Dat kan!
Wanneer u tussen 6 en 20 december 2017 API Quick-Lock™ systeem bestelt en afneemt bij Astrimex maakt u kans op kaarten voor de Zesdaagse van Rotterdam van 4 -6 januari 2018.

Wat moet u doen? Eigenlijk heel eenvoudig, bestel tijdens de actieperiode API Quick-Lock™ systeem en maak kans op VIP-kaarten, een baanclinic op 4 januari 2018 of een officieel wedstrijd shirt!

Voor de klanten die het meeste m1 systeem tijdens de actieperiode bij Astrimex afnemen, liggen de volgende prijzen klaar:

1e t/m 3e plaats 2 VIP-tickets + een baanclinic voor 2 personen + een wielrenshirt
4e t/m 7e plaats 2 VIP-tickets + een wielrenshirtHet API QuickLock-systeem is al decennia lang onovertroffen in zijn soort. Het is een plafondophangsysteem dat vanaf het eerste moment stabiel is en dat in elk gewenst stadium probleemloos kan worden uitgebreid of ingekort. Verkrijgbaar in verschillende breedtes en kleuren en indien gewenst op maat leverbaar. Het is de favoriet van alle installateurs die montagegemak en kwaliteit op de juiste waarde weten te schatten.


Meer weten over deze producten? https://www.astrimex.nl/subcat/api-quick-lock