Aanpassingen Chicago Metallic systemen

Verbeterde en functionele verpakking van Chicago Metallic 2850, 2790 en 2890

OPVALLEND
De verpakking van bovenstaande systemen (voor het hoofdprofiel 3600mm en de dwarsprofielen in 600, 1200 en enkel 2850/2890 ook 1800mm) heeft een make-over gekregen. De dozen hebben een duidelijke Rockfon huisstijl, waardoor ze nu makkelijker te herkennen zijn, zowel in het magazijn als op de bouwplaats.

MOEITELOOS DRAGEN EN OPENEN
Door de inhoud van de dozen aan te passen, wegen deze nu minder dan 20kg en kunnen ze door één persoon gedragen worden, waardoor tijd en geld bespaard kan worden. Daarnaast zijn de dozen voorzien van een tweezijdige scheurstrook, waardoor ze vlot geopend kunnen worden, zonder gebruik te hoeven maken van een mes of gereedschap wat de inhoud zou kunnen beschadigen.

EXTRA BESCHERMING EN OPTIMALE INHOUD
De extra randbescherming van iedere doos beschermt de profielen tegen eventuele schokken tijdens transport en opslag. De dozen kunnen opnieuw worden gesloten, zodat u niet gebruikte profielen eenvoudig kunt opslaan voor een volgend project. Om afval te vermijden, zijn de aantallen profielen in de nieuwe verpakking beter op elkaar afgestemd. Voor iedere doos met hoofdprofielen, zijn twee dozen met dwarsprofielen nodig.

SLEUFAFSTAND AANGEPAST NAAR 100MM
Om de flexibiliteit te optimaliseren is de sleufafstand van bovenstaande profielen van 150mm teruggebracht naar 100mm, waardoor elk hoofdprofiel van de 600mm-module zes sleuven telt i.p.v. 4. Deze verandering in lay-out zorgt voor meer flexibiliteit bij plaatsing rondom in het plafond aangebrachte voorzieningen, omdat er minder accessoires nodig zijn om het plafond te bevestigen. Door de kortere sleufafstand wordt de installatietijd teruggedrongen en vermindert de nood aan ad-hoc-oplossingen rond ingebouwde voorzieningen.De nieuwe verpakking en sleufafstand voor Chicago Metallic wordt de komende weken gaandeweg ingevoerd.